Artikler sortert etter dato oktober 2018
lørdag, 13 oktober 2018 11:20

Mye spennende i denne ukes reielivsmagsin

Mye spennende i denne ukes reielivsmagsin på RadioRiks
torsdag, 11 oktober 2018 13:54

Fredsprisen statsbudsjettet og Krf

Fredsprisen statsbudsjettet og Krf er saken i dagens ukeslutt her på Radioriks Oslo med redaktør i ANB Kjell Werner og Knut Jeppsson
torsdag, 11 oktober 2018 08:17

"Ostehøvelen virker"

"Ostehøvelen virker" er tittelen på dagen kåseri av Svein Yngve Madssen her på Radioriks Oslo
Nok en gang ønsker vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen velkommen tilbake til Radioriks Gjestehus. Heller ikke i dag skal han bare sitte stille ved bordet. Sammen med vinekspert og tidligere informasjonssjef i Vinmonopolet Jan Egil Aase, skal han komme seg ut på kjøkkenet for å lage litt god mat. Det er lammekoteletter som står på dagens meny. Vel, vi får se hvordan det går. I dette programmet har også redaktør Knut Jeppsson tatt turen innom Gjestehuset. Han har sterke meninger om lammekjøtt og hva som er god drikke til dette. Dagens program er altså variert. Ikke minst skal vi ha et spennende musikkprogram. Det blir preget av nostalgi, og de som klarer å huske litt tilbake noen år, vil vel huske Dr. Hook and the Medicine Show. Tid: 33’59" (avsluttes med musikk).
mandag, 08 oktober 2018 06:14

«Kan du forstå»

«Kan du forstå» er tittelen på dagens kåseri av Svein Yngve Madssen her på Radioriks Oslo
mandag, 01 oktober 2018 17:05

Radioriks Gjestehus: Hvitvin og lammegryte

Da ønsker vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen velkommen tilbake til Radioriks Gjestehus. På menyen står nok en gang får-i-kål. For vi har mottatt enda flere viner vi vil teste til den retten. Men heller ikke i dag skal vi bare være i Gjestehuset. Vi skal også, sammen med vinekspert og tidligere informasjonssjef i Vinmonopolet Jan Egil Aase, innom en vinsmaking med Prosecco-viner. Og så er det de musikalske innslag. Det var med vemod vi mottok meldingen om at Kim Larsen var død. Da vår ærede redaktør her i radioen, Knut Jeppsson og jeg studerte og gikk og lærte å lage radio, suste det Kim Larsen fra alle korridorer på Studentheimane i Volda. Men at det svingte av musikken hans – gjorde det. Heldigvis lever musikken hans videre og vi vil derfor bruke den i dette programmet. Tid: 40’06" (avsluttes med musikk).
mandag, 01 oktober 2018 13:38

«Alle skal med»

«Alle skal med» er tittelen på dagens kåseri av Jan Erik Østlie her på Radioriks Oslo

Ekstra informasjon