Artikler sortert etter dato tirsdag, 04 april 2017
tirsdag, 04 april 2017 12:48

På Stortorvet i hundrevis av år

Sammen med kjøkkensjef Tor Andreassen på Stortorvets Gjæstgiveri vil Radio Riks i en programserie på tre programmer, følge arbeidet på restaurantens kjøkken. Vi vil - til lytternes glede - forsøke å snappe opp gode tips og hemmeligheter fra de profesjonelle kokker slik at vi kan lykkes enda litt mer neste gang vi skal lage noe godt på vårt eget kjøkken. Et hovedmål er å få til mat og drikke "i skjønn forening", så drikkevalget vil vi naturligvis også ta for oss. Tid: 52'27" (avsluttes med musikk).
tirsdag, 04 april 2017 12:36

På oppdagerferd i Oslos gater

I dette programmet rusler vi litt rundt i Oslos gater - blant ærverdige skjenkesteder, som fortsatt er drift. Vi begynner nede på bankplassen utenfor Engebret, går videre til Stortorvet med Stortorvets Gjæstgiveri og ender opp på St. Olavs Plass med restaurant Ylajali kjent fra Knut Hamsunds Sult). Vi skal også inn på kjøkkenet til restauranten og være med kjøkkensjefen på å lage dagens rett. Velbekomme! Tid:34'16" (avsluttes med musikk)
tirsdag, 04 april 2017 12:25

Amerikanske viner på vei inn

Vi har hatt amerikanske viner på Vinmonopolet lenge, felles for de fleste kvalitetsvinene er at de har kostet mye. Etter å ha vært på den store årlige California-smakingen, mener vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen at det nå kan det se ut til at det er en endring på dette. I dette programmet tar vi for oss amerikanske viner og ikke minst skal vi se nærmere på amerikansk mat utover hamburger og Kentucky fried chicken. Dessuten skal vi kose oss med mye god musikk. Tid: 61'00" (avsluttes med musikk)

Ekstra informasjon