Sunday, 26 March 2017 10:27

Den store påskemiddagen

Da ønsker vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen igjen velkommen til Radio Riks Gjestehus. Og i Gjestehuset er det god stemning. Påsken nærmer seg raskt og her er både nye gjester og stamgjester om hverandre. Vi kan tilby god mat, god drikke og ikke minst skal vi kose oss med litt god musikk i løpet av sendingen. Her i dette programmet skal du få høre hits, som kanskje hadde sitt gjennombrudd for noen år tilbake. Vi skal også denne gangen ta for oss en del påskevin på papp, som kan være en kjekk emballasje å ta med om du skal opp i påskefjellet. Tid: 42'45" (avsluttes med musikk)
Sunday, 19 March 2017 13:48

Påsken er i boks

Da vil mat- og vinjournalist Carl-Erik Christoffersen ta for seg påsken gjennom god mat og drikke. Sammen med kollega Jan Egil Aase tar han turen opp på hytta i påskefjellet og de har med seg både noe mat å tygge på og pappviner av ymse typer. Du får tips om hva du kan gjøre med lammekjøttet - selv under enkle forhold. Ikke minst tar vi for oss nyheter i hyllene på Vinmonopolet. Tid: 45'00" (avsluttes med musikk).
Saturday, 18 March 2017 18:14

LOs Ungdomsmagasin 18.mars 2017

I sendingen: Iselin Blakkestad, fra SLA. Bettina Abrahamsrud, fra Ungt Entreprenørskap i Telemark. Simen Hjorland, representant fra Kragerø Slam og Jødsel UB. Sofie Løvstad, representant fra Kragerø Miljø og Østers UB. Tina Charlotte Vik, representant fra Drip Off UB. Oddvar Gran, fra FO. Ole-Henrik Olsen og Eirik Michelsen, programleder. Robin Omslandseter, teknisk ansvarlig. Innslag: 01 - Vi snakker med Iselin Blakkestad om SLA og Rygge flyplass. 02 - Vi snakker med Bettina Abrahamsrud om Ungt Entreprenørskap og fylkesmessa. 03 - Skal utnytte fiskeavfall. Vi snakker med Simen Hjorland om Kragerø Slam og Gjødsel UB. 04 - Gjør noe nyttig med en miljøtrussel. Vi snakker med Sofie Løvstad fra Kragerø Miljø og Østers UB. 05 - Har oppfunnet en moteriktig vannavstøtende veske. Vi snakker Tina Charlotte Vik fra Drip Off UB. 06 - Intervju med Oddvar Gran om sosialarbeiderdagen.
Thursday, 16 March 2017 16:47

Engelske viner - nå også på Vinmonopolet

Engelsk vin har vært på Vinmonopolet tidligere, nå har det kommet inn i sortimentet nok en gang. Radio Riks egen mat- og vinjournalist Carl-Erik Christoffersen, har nå vært på vinsmaking for å teste nyheter som har kommet i hyllene på Vinmonopolet. Riktignok er ikke England spesielt kjent som et vinproduserende land, men som de selv sier: Vi er på samme breddegrad som Champagne og har samme type jord, så hvorfor skal ikke vi kunne lage samme musserende vin som dem? I dette programmet kan du bli mer oppdatert på vin og mat fra England. Tid: 60'00" (avsluttes med musikk).
Sunday, 12 March 2017 08:33

Nye reisetips på Radioriks Oslo

Nye reisetips på Radioriks Oslo. V/Knut jeppsson
Sunday, 12 March 2017 08:24

Ukeslutt

Ukeslutt med Kjell Werner og Knut Jeppsson
Friday, 10 March 2017 14:36

En konferanse til besvær

En konferanse til besvær er tittelen på dagens kåseri fra Jan Erik Østli her på Radioriks Oslo
Friday, 10 March 2017 11:17

Da det var naturlig

Da det var naturlig er tittelen på dagens kåseri av Svein Yngve Madssen her på Radioriks Oslo.
Tuesday, 07 March 2017 13:48

Mat- og vin for lille-lørdan

Også denne gangen har vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen vært ute og reist. Dagens hovedtema er derfor mat og drikke på mysterie-øya Malta. Du får også oppskriften til nasjonalretten Stuffat tal-fenek (kanin i gryte). Dessuten får du noen gode vintips. Og er ikke det nok, får du masse god musikk, som for mange vil bli gjenhør med tidligere hits. Så bare vær-så-god! Tid: 52'34" (avsluttes med musikk)
Tuesday, 07 March 2017 12:41

Nutt nummer av nyereiselivsavisa

Nytt spennende nummer av nyereiselivsavisa her på RadioriksOslo. V/Knut Jeppsson
Page 1 of 2

Additional information