søndag, 07 januar 2018 10:18

Torsketid i Radio Riks Gjestehus

Skrevet av 
(Kilde: godfisk.no) (Kilde: godfisk.no)
Da er det på nytt torsketid. Vår vert i Radio Riks Gjestehus, vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen, har her en rekke gode tips du får muligheten til å plukke opp. Tiden er nemlig inne for at skreien kommer inn fra Barentshavet. Etter en svømmetur på rundt 3.000 km kommer den inn til norskekysten for å gyte. Hvis den da ikke havner i våre gryter for å bli en god middag. Fisket etter denne pågår tradisjonelt fra slutten av januar ut til påske. En norsk spesialitet er torsk og rødvin. Det vi må huske er at fisk generelt setter visse krav til rødvinen. Liker du å ha med lever og rogn bør du nok i tillegg holde deg unna de røde og heller velge hvitt, mener ekspertene! Tid: 61'01" (avsluttes med musikk).

Media

Ekstra informasjon